A HABER GALERİ
Hülya Avşar o soruya çok sinirlendi: "Oğlum manyak mısın?"
2005 yılında boşanan Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar, geçtiğimiz günler kızları Zehra'nın doğum günü için bir araya geldi. Mekan çıkışı ise basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun özel hayatı hakkında sorulan soruya sert tepki verdi.

1997 yılında Paris'te evlenen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri haline gelmişti. Bir yıl sonra kızları Zehra'yı kucaklarına alan ikili, ihanet iddiaları nedeniyle ilişkilerini sonlandırmıştı.

Boşanmalarına rağmen dostane ilişkilerini sürdüren Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra'nın özel günlerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Eski eşler, önceki akşam Tarabya'daki bir balıkçıda kızları Zehra'nın doğum gününü kutladı. Kutlamada Hülya Avşar'ın eski kayınvalidesi Gülseren Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar da vardı.

Hülya Avşar "Evlense düğününe gider misiniz?" sorusu üzerine de "Düğün olursa gitmem, kıskançlık değil ama her şeyin bir sınırı var. Mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

60 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi 35 yaşında. Çilingiroğlu geçen günlerde muhabirleri görünce saklanan kız arkadaşı için "Belki ailesi istemiyordur" demişti.

Ayrıca Kaya Çilingiroğlu'nun ile Feraye Tanyolaç ile evliliğinden de "Hüseyin Kaya" isminde oğlu bulunuyor.