Esra Erol’da şaşırtan olay! Durkadın Kaçar’ın aradığı eşi açıklamalarıyla şoke etti: Karımın korkusundan dağa kaçtım!
5 yıl önce evi terk eden kocasını aramak için Esra Erol'da programına başvuran Durkadın Kaçar'ın hikayesi şaşırttı.. Eşi İbrahim Kaçar'ın Yeliz adlı bir kadınla kaçtığını iddia eden Durkadın, kendisine kumalık teklif edildiğini ileri sürdü. Karı-koca canlı yayında karşı karşıya geldi. İbrahim'in sözleri şoke etti: "Sürekli şiddet görüyordum. Karımın korkusundan dağa kaçtım"
Esra Erol'da programına katılan Durkadın Kaçar, eşi İbrahim Kaçar'ın Yeliz adlı bir kadınla kaçtığını söyledi. Kendisine kumalık teklif edildiğini iddia eden Durkadın, eşiyle canlı yayında karşı karşıya geldi.
Eşi İbrahim Yeliz'e kaçtığı için beş yıldır büyük acılar çektiğini ve geçimini tek başına sağladığını anlattı. Bu sırada gözyaşları da döken acılı kadın, evine haciz geldiğini söylerken yüzde 78 engelli oğlu için de Esra Erol'dan yardım istedi.
Canlı yayına katılan İbrahim Kaçar ise, eşinin kafasında kuruntuları olduğunu iddia etti. Eşi ve oğlunun iş yerine gelip kendisini tehdit ettiğini, bu sebeple arabalarda, dağlarda yattığını belirtti.