A HABER GALERİ
75 yaşındaki Ajda Pekkan 20’liklere taş çıkardı! Yılbaşı konserinde yeni imajı çok konuşuldu
Ne yapsa ilgi odağı olan 75 yaşındaki Ajda Pekkan, yılbaşında sahne aldı. Salgının ardından sahnelere hızlıca geri dönen Pekkan, güçlü sesiyle kendisine yeniden hayran bıraktı. Aynı zamanda Ajda Pekkan'ın yeni tarzı ve kıyafeti, 20'lik genç kızlara taş çıkardı. Pekkan, sosyal medyada 'barbie' yorumları aldı.
Salgın sürecinde tüm vaktini stüdyoda geçirdiğini dile getiren Ajda Pekkan sahnelere jet hızıyla döndü. 2022 yılına harika bir şovla giriş yapan Ajda Pekkan'ın yılbaşı sahnesine de yeni imajı damga vurdu.
ŞARKIDAKİ GİBİ YAKTI GEÇTİ
Pembe kıyafetiyle Barbie'ye benzeyerek bir kez daha iddialı olduğunu gösteren Ajda Pekkan, davetlilerden tam not aldı. Geceye, "Yakar Geçerim" isimli şarkısıyla start veren süperstar, yeni ve eski şarkılarıyla da gelen davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Geri sayım sırasında davetliler ile hep bir ağızdan söyleyerek yeni yıla birlikte girdiler.
Süperstar Ajda Pekkan, "Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi" unvanını aldı. Ajda Pekkan'a bu unvanı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından, değerli taşlarla süslenmiş Bodrum'un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edildi.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Takdim sırasında Süper Star duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu. Süper star, "Artık balık tutup, halkın için katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum" dedi.
"SONSUZA KADAR SÜRECEK BÜYÜK BİR AŞK HİKAYESİ"
Pekkan, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Her zaman olduğu gibi şık giyim tarzıyla göz kamaştıran Pekkan şunları söyledi; "Mavisi ve yeşiliyle insana huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk hikayesi diyebilirim."