Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü

Ege Denizi ve Trakya'dan Yunanistan'a geçmek isteyen göçmenler Yunan askerinin orantısız gücüyle karşı karşıya kalıyor. Yunan güvenlik güçleri kadın, çocuk, yaşlı demeden ülkelerine giriş yapmak isteyen mültecilere orantısız güç kullanıyor. Yunanistan'ın insanlık dışı saldırıları vicdanları kanatırken, Türkiye saldırılardan en çok etkilenen çocukları korumaya devam ediyor. MHP Lideri Bahçeli'nin talimatıyla, Türkiye ile Yunanistan arasında bekleyen çocukların mağduriyetinin giderilmesi için kurulan 'Göçmen Kreşi' faaliyetlerine başladı.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 1

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, Edirne'de sınırda bekleyen göçmen çocuklar için kurulan 'Göçmen kreşi' faaliyete başladı.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 2

Bahçeli, kreşe sığınan ve tüm ihtiyaçları karşılanan çocuklara bot, mont, kazak ve temel gıda gibi yardımlar da gönderdi.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 3

GÖÇMENLERE YARDIM ELİ

Öte yandan, MHP lideri Bahçeli'nin talimatıyla bölgeye 3 yardım TIR'ı gönderildi.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 4

Özellikle 0-10 yaş grubu çocuklar için kaban, çocuk botu, kıyafet, kazak, pantolon, oyuncaklarla birlikte battaniye, iç çamaşırı ile su, gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardımlar, mültecilere dağıtılıyor.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 5

Yardımlar, Edirne MHP İl Başkanlığı ile Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı organizasyonunda, Edirne Valiliği ve AFAD ekiplerinin desteğiyle dağıtılıyor.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 6

YUNANİSTAN İNSANLIK DIŞI MÜDAHALELERDE BULUNUYOR
Yunanistan sınırdan geçme ve sığınma hakkını kullanmak isteyen mültecilere her türlü insanlık dışı saldırıyı gerçekleştiriyor. Mülteciler arasında çok sayıda çocuk da yer alıyor. Yunanistan polisi çocuk ya da yaşlı ayırmıyor, mermilerle, gaz bombaları ile saldırıyor. Saldırılarda çok sayıda çocuk yaralandı.

Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 7
Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 8
Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 9
Türkiye'den Avrupa'ya ve Yunanistan'a insanlık dersi! Göçmen çocukların yüzünü Bahçeli güldürdü 10