A HABER GALERİ
Müsilaj tehlikesi plajların kapanmasına neden oldu! Deniz girmek yasak
Marmara'da müsilaj çalışmaları başarıyla devam ederken bu kez Darıca ve Şarköy'de tehlike çanları çaldı. Görevliler Darıca sahili ve Şarköy sahillerinde denize girmenin yasak olduğunu belirten tabelalar astı.
- 1
- 14

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj Darıca ve Şarköy sahillerinin de deniz salyasıyla kaplanmasına neden oldu. Müsilaj nedeniyle Darıca'nın bir bölümünde denize girmek yasaklandı. Tekirdağ Şarköy'de ise mavi bayraklı plajlara 'müsilaj nedeniyle denize girmeyin' tabelaları koyuldu.
- 2
- 14

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahiller, müsilajla kaplanırken, Cevher Dudayev Sahili'nde denize girmek yasaklandı.
- 3
- 14

İzmit Körfezi'nde müsilaj etkili olurken, Darıca sahilleri de deniz salyasıyla kaplandı. Yapılan temizlik çalışmalarına rağmen yeniden müsilaj, ortaya çıktı.
- 4
- 14

Darıca'da Cevher Dudayev Parkı'nın bulunduğu sahil kesiminde denize girilmemesi için tabelalar koyuldu.
- 5
- 14

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Darıca sahiline 'Denize girmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı tabelalar koydu. Zabıta ekipleri ayrıca araçlardan 'Lütfen dikkat, Darıca sahilde denize yasaktır' diye anonslar yaptı. Sahil şeridi boyunca gezen zabıtalar, sahildekileri denize girilmemesi konusunda uyardı.