A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
15 Aralık 2025, Pazartesi
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Milyoner’de 500 bin TL’lik sorunun kilidini açtı! Aldığı riskle geceye damga vurdu Ela Rümeysa Cebeci’nin Cem Yılmaz’a attığı mesajlar ortaya çıktı Küreselcilik defteri kapanıyor mu? Trump’ın ABD’sinde yeni dönem BOZOK ve KAYI-30’dan güç gösterisi: Türkiye SİHA ve mühimmat çeşitliliğinde dünya lideri Napoli topraklarında doğdu dünyaya yayıldı! İtalya’nın sembolü: Pizza Sokak ortasında kanlı dehşet! Neden eşime baktın? dedi canice öldürüldü! Steam kış indirimleri ne zaman başlıyor? İşte başlangıç ve bitiş tarihi 150 bin TL’nin 1 aylık mevduat getirisi ne kadar? Ziraat, Garanti, TEB...
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.

A HABER GALERİ

  • En Yeniler
  • Gündem
  • Yaşam
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Otomobil
  • Teknoloji
Haberler Gündem Galerileri Can Dündar'ın "Bozkurt" hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü | Alman gazetesinde Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı alçakça hedef aldı

Can Dündar'ın "Bozkurt" hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü | Alman gazetesinde Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı alçakça hedef aldı

EURO 2024'te tarih yazan Milliler, Avusturya'yı turnuva dışına iterek çeyrek finale yükseldi. Maça 2 golle damgasını vuran Merih Demiral, sevincini 'Bozkurt' selamı ile kutladı. Bunun üzerine UEFA skandal bir karara imza atarak Demiral'ın eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle oyuncumuza 2 maç ceza verdi. Türkiye, skandal karar sonrası Merih Demiral'i bağrına basarken FETÖ'cü Can Dündar'ın 'bozkurt' hazımsızlığı diline vurdu. Dündar, Alman gazetesinde Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı alçak ifadelerle hedef aldı. Bozkurt işaretindeki rahatsızlığını yazıya döken Dündar 'Türkiye kazanınca çok sevindim. Ancak sevincim, birkaç dakikada söndü. Çünkü Merih Demiral'ın işareti ile bir anda o sevinçli zafer golü, dehşetli bir kurt şekline büründü' ifadeleri kullandı. Öte yandan Dündar, Başkan Erdoğan'ın Hamas'a verdiği destekten de rahatsız oldu.

Giriş Tarihi: 06.07.2024 19:35 Güncelleme Tarihi: 06.07.2024 22:09
BU ALBÜMÜ PAYLAŞ
Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt hareketi yapan Merih Demiral'a UEFA'dan skandal bir ceza kararı gelmişti.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Türkiye, skandal karar sonrası Merih Demiral'i bağrına basarken FETÖ'cü Can Dündar'ın bozkurt işareti hazımsızlığı diline vurdu.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü |  Alman gazetesinde Türkiye’yi ve Başkan Erdoğan’ı alçakça hedef aldı

Dündar, Alman gazetesinde yazdığı yazıda Merih Demiral'ı, Türkiye'yi ve Başkan Erdoğan'ı alçak ifadelerle hedef aldı.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

"SEVİNCİM, BİRKAÇ DAKİKADA SÖNDÜ"

Dündar, ZEIT ONLINE'nda yazdığı yazıda, "Türkiye kazanınca çok sevindim. Ancak sevincim, birkaç dakikada söndü. Çünkü Merih Demiral'ın işareti ile bir anda o sevinçli zafer golü, dehşetli bir kurt şekline büründü ve bize bir futbol maçı değil, bir siyasi gösteri izlediğimiz hissini verdi." ifadeleri kullandı.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü |  Alman gazetesinde Türkiye’yi ve Başkan Erdoğan’ı alçakça hedef aldı

DEMİRAL'I HEDEF ALDI: FUTBOL KARİYERİ TEHLİKEDE
Dündar, açıklamasının devamında, Merih Demiral'ı da hedef aldı. Dündar, "Demiral'ın "Ne kadar mutlu olduğumu göstermek istedim" dediği işaretle, Türkiye'dekilerin ve Almanya'da yaşayan Türkiye kökenlilerin büyük bölümünün mutsuz olduğuna inanıyorum. Galibiyete sevinen Türkiye'nin yüzde 100'ünün sevinci, ultra milliyetçi yüzde 5'i simgeleyen parmak hareketiyle gölgelendi. Irkçı bir işaretle, takım, taraftar, ülke bölündü. Sadece Merih'in futbol kariyeri değil, Türkiye'nin turnuvadaki geleceği de tehlikeye girdi." dedi.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

SAPKINLIĞI SAVUNMAKTAN GERİ DURMADI: "LGBT'LER..."
Sapkınlığı da savunmak geri durmayan Dündar, "Türk Dışişleri, Merih'i savunurken bozkurt işaretinin "Türkler için tarihi bir sembol" olduğunu söyledi. Gerçekten öyledir. Türkiye'nin kanlı siyasi tarihine aşina olan herkes, o sembolün dehşetini bilir. Özellikle muhalifler, solcular, Kürtler, Aleviler, Ezidiler, Hristiyanlar, Yahudiler, LGBT'ler, yıllarca bu işarette simgelenen nefretin, o işaret eşliğinde yayılan şiddetin hedefi olmuşlardır." dedi.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

ÖZEL HAREKATIMIZI DİLİNE DOLADI
Dündar açıklamasının devamında özel harekatı ise hedef aldı. Dündar, şu ifadeleri kullandı: Üç yıl önce bir muhalif parti binasını basıp içindeki genç kızı öldüren katil, o işaretle poz vermişti. Daha önce bir minibüste tecavüze direnen genç kızı önce bıçaklayıp sonra demir çubukla döverek öldüren canavar, aynı işaretle görüntülenmişti. Bir arama motoruna, "özel harekât-bozkurt işareti" yazarsanız, Kürt kentlerinde dehşet saçan polis ve asker timlerinin, operasyon sonrası bu işaretle kutlama yaptıklarını görürsünüz.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Avusturya maçının oynandığı gün yıldönümü olan Sivas katliamında 33 aydını diri diri yakanlar da, mahkemede o işareti yapmışlardı. Bu işaret, bazen yargıçlara "sizdenim" mesajı verir, bazen de "arkam güçlüdür" korkusu salmakta kullanılır. Erdoğan'ın atadığı üniversite rektörlerinden birinin maçtan sonra, Osmanlı'nın başarısız Viyana kuşatmasına atfen, "Viyana 341 yıl sonra düştü" diye tweet atması, sadece Türkiye'deki akademik seviyenin sefaletini değil, Merih'in işaretinde dile gelen tarihsel bilinçaltını da sergiliyor."

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Merih Demiral'ın basın toplantısındaki yaptığı açıklamaya değinen Dündar, "yaptığı hareketi savunurken "İnşallah yapmaya devam ederiz" dedi. Yine de ben tekrarlayacağını sanmıyorum. "Bozkurtların lideri" pozisyonundaki aşırı sağcı MHP'nin lideri Devlet Bahçeli, "Sahada kazandığımızı masada kaybetmeyelim" diyerek sağduyu çağrısı yaptı. 2020 elemelerinde sahada asker selamı verdikleri için UEFA'dan uyarı cezası alan Türk futbolcular daha dikkatli olacaktır sanırım; ancak milliyetçi hislerle doldurulan tribünleri yatıştırmak kolay olmayacaktır." ifadelerine yer verdi.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Terör devleti İsrail'e karşı ülkesinin toprak bütünlüğünü savunan Hamas'tan da rahatsızlık duyan firari vatan haini Can Dündar, Başkan Erdoğan'ın Hamas'a verdiği destekten de rahatsız oldu.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Alçak yazıda Hamas'a verdiği destek nedeniyle Başkan Erdoğan'ı hedef göstermeye çalışan Dündar, "Bozkurt işareti yapan bir futbolcu kınanırken, Hamas işareti yapan liderine kırmızı hali serilmesi çelişkisini çözmek için iyi bir başlangıç olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

Dündar, yazısında şu sözleri kulandı: Özellikle de Erdoğan'ın Türkiye-Hollanda maçına gelme kararından sonra… Artık maç, bir spor karşılaşmasından çok bir siyasi bilek güreşine dönüşmüş durumda… Almanya'nın işi kolay değil: Saray'dan teşvik edilen bu ırkçı-milliyetçi tırmanışı dizginlemek için bozkurt işaretinin yasaklanmasının ötesinde önlemler gerekecek. Belki işe, çifte standartları ortadan kaldırarak başlanabilir. Bozkurt işareti yapan bir futbolcu kınanırken, onun Hamas işareti yapan liderine kırmızı halı serilmesindeki çelişkiyi gidermek, iyi bir başlangıç olabilir mi mesela?

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

BİR HAZIMSIZLIKTA CHP'DEN
Öte yandan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Bozkurt işaretinde faşizm yazan bir görsel paylaştı.

Can Dündar’ın Bozkurt hazımsızlığı! Sevincim birkaç dakikada söndü

NE OLMUŞTU?
UEFA, siyasi ve ideolojik davranışlar sergileyen, ülke liderlerinin resmini gösteren, çetnik selamı veren, genel davranış ilkelerine aykırı davranan, etik davranış kurallarını ihlal eden futbolcuların eylemlerini bile para cezası ile geçiştirirken 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi.

AHABER - Haberler, Son Dakika Haberleri
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • AHABER - Haberler, Son Dakika Haberleri
  • Apple iTunes iPhone
  • Apple iTunes iPad
  • Google Play Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS