Cami, berber, kuaför ve kafelerin açılış tarihleri belli oldu!
Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın hazırladığı koronavirüs salgını sonrası normalleşme taslağı ortaya çıktı. Taslakta camiler, berberler, kuaförler, kafeler , pastane ve restoran gibi hizmet veren yerler, turizm gibi birçok sektör için planlama yapıldı.
Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında normalleşme süreci ele alınacak.
Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın bugün Erdoğan'a sunacağı normalleşme takvimine yer verdi.
İŞTE O YAZININ İLGİLİ KISMI:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geçen hafta bakanlıklardan ve sivil toplum kuruluşlarından normalleşme sürecine ilişkin önerilerini aldı, onlarla toplantılar yaptı.