İtalyan Prof. Dr. Matteo Bassetti: Koronavirüs etkisini yitirerek daha az ölümcül hale geldi
Son dakika haberlerine göre; İtalyan bulaşıcı hastalıklar profesörü Matteo Bassetti, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) geçirdiği mutasyonlar nedeniyle zayıfladığını ve ölümcül etkisinin azaldığını iddia etti. Bassetti'ye göre durum böyle devam ederse corona virüs (Covid-19) bir aşıya gerek kalmadan zayıflayarak ortadan kaybolabilir.
Üst düzey bir İtalyan doktor, agresif bir kaplan olan yeni tip koronavirüsün (Covid-19) zayıflayarak vahşi bir kediye dönüştüğünü söyledi.x
Üst düzey bir İtalyan doktor, agresif bir kaplan olan yeni tip koronavirüsün (Covid-19) zayıflayarak vahşi bir kediye dönüştüğünü söyledi.
"AŞIYA GEREK KALMADAN ORTADAN KAYBOLABİLİR"
Profesör Matteo Bassetti, virüsün 'ciddiyetinin değiştiğine inandığını ve eskisi kadar ölümcül olmadığını öne sürdü.