Dünyadaki simge mekanlar Türk bayrağıyla aydınlatıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı coşku ile kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında şanlı bayrağımız dünyanın pek çok notasında gururla dalgalandı ve simge mekanlara yansıtıldı.
Türkiye Cumhuriyeti, Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 29 Ekim'de 100. yılını 81 ilde coşkuyla kutladı.
GARDAŞ AZERBAYCAN'DAN JEST
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün mimari sembollerinden Haydar Aliyev Merkezi'nin dış cephesine Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla Türk bayrağı yansıtıldı.
TÜRK BAYRAĞI, SUUDİ ARABİSTAN'DA DALGALANDI
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki festival alanı "Boulevard City"deki, ekranlar ve yapılar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla Türk bayrağıyla ışıklandırıldı.
Ülkede "Riyad Sezonu" adıyla her yıl düzenlenen festivale ev sahipliği yapan Boulevard City, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında kırmızı beyaz renklere büründü.