ABD’de kan donduran ölüm! Güneşlenirken göğsüne şemsiye saplanan kadın hayatını kaybetti
ABD'de plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki talihsiz kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
Amerika Birleşik Devleri'nin (ABD) Güney Carolina eyaletindeki Garden City Plajı'nda bir kadın, rüzgarla uçan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması sonucu hayatını kaybetti.
AĞIR YARALANDI, KURTARILAMADI
63 yaşındaki Tammy Perreault isimli kadın, dün öğle saatlerinde yaşanan olayda ağır yaralandı.
Yetkililer, hastaneye kaldırılan kadının bir saat sonra göğüs travması nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
Washington Post'un haberine göre; plaj şemsiyeleri, kuma ve taşa çakılabilmesi için sivriltilmiş bir uca sahip ancak rüzgarın şiddetlenmesi halinde zaman zaman havalanarak kazalara neden olabiliyor.
HER YIL 3 BİN KİŞİ PLAJ ŞEMSİYESİNDEN YARALANIYOR
ABD Tüketim Ürünleri Güvenliği Komisyonu verilerine göre, ülkede her yıl yaklaşık 3 bin kişi plaj şemsiyeleri nedeniyle yaralanıyor. Horry County Acil Durum Yönetimi sözcüsü Thomas Bell, yerel haber kanalı WMBF'ye yaptığı açıklamada geçmişte de benzer olayların yaşandığından söz etti.
ABD Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu, 2010'dan 2018'e kadar yaklaşık 2 bin 800 doğrulanmamış plaj şemsiyesiyle ilgili yaralanma olduğunu tahmin ediyor.
KÖPEKBALIĞI SALDIRISINI ANLATTI: BENİ ISIRINCA TÜKÜRDÜ
ABD'nin California eyaletinde okyanusta yüzerken köpekbalığı saldırısına uğrayan Steve Bruemmer üç hafta sonra taburcu oldu. Bruemmer, 22 Haziran'da Pacific Grove'da yüzerken korkunç olay başına gelmişti. Hayvan, talihsiz adamın bacağını, karnını ve kollarını ısırmıştı. Bir hemşire ve polisin yardıma gittiği Bruemmer kurtarılarak tedavi altına alınmıştı.