Kırıkhan’da TOKİ konutları yükseliyor! Teslim tarihi yıl sonu
Depremin vurduğu Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde inşası süren TOKİ konutlarının bir kısmının yıl sonunda vatandaşlara teslim edilmesi planlanıyor. Hükümet, depremzedelere verdiği söz için tüm gücünü seferber etti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay'da meydana gelmişti.
Kırıkhan ilçesinde yüzlerce insan ölmüş, 32 bin bağımsız konut depremde zarar görmüştü.

Adeta enkaz kente dönen Kırıkhan'da vatandaşların yuvaları için çalışmalara TOKİ tarafından başlanmıştı. Ekiplerin aralıksız süren çalışmaları, konutların yükselmesiyle etkisini gösteriyor. Kırıkhan ilçesinde deprem konutlarının bir kısmının yıl sonunda vatandaşlara teslim edilmesi planlanıyor.

"VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ BİR YAŞAM SAĞLAMAK İÇİN ÇABALIYORUZ"
Kırıkhan'da yürütülen TOKİ çalışmaları hakkında bilgi veren yüklenici firma sorumlusu Kazım Taşkesen, "Kırıkhan'da 830 adet konutun inşasına Mayıs ayında başladık biz. Vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam sağlamak için çabalıyoruz, mücadele ediyoruz. Sağ olsun devletimiz yanımızda yardımcı oluyor bize her şartta. Destek veriyor, desteğini esirgemiyor. Çabalıyoruz vatandaşlarımız için. Şu an üç etaplık bir sözleşmemiz var. Birinci etap, ikinci etap, üçüncü etap olarak totalde 2 bin 500 daire vatandaşa anahtar teslim edeceğiz biz" dedi.


