İşgalciler bayramda da kan döktü! El-Bureyc Mülteci Kampı'na saldırdılar: 6'sı çocuk 9 ölü
Gazze'de düzenlenen katliam her geçen gün korkunç bir boyut kazanmaya devam ederken siyonistler bayram demeden yine masumları hedef aldı. İşgalci ordusu, Gazze'nin orta kesiminde yer alan El-Bureyc Mülteci Kampı'na saldırılar düzenledi ve 6'sı çocuk olmak üzere 9 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.
Ekim ayından bu yana Gazze'de insanlık dışı saldırılar devam ederken katliamın boyutu her geçen gün daha da artıyor. İşgal ordusu masumları hedef alıp kan dökmeye devam ederken saldırılara bir yenisi daha eklendi.

ÇOĞU ÇOCUK 9 ÖLÜ
Filistin haber ajansı WAFA'nın yerel kaynaklardan aktardığı bilgiye göre, İsrail savaş uçakları, El-Bureyc Mülteci Kampı'nda El-Hatip ve En-Neccar ailelerinin evini bombaladı. Saldırılarda 6'sı çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

7 EKİM'DEN BU YANA KAN DURMUYOR
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık verme" gerekçesiyle İsrail'e 7 Ekim 2023'te kapsamlı saldırı düzenledi.

