İsrail’in işkence görüntüleri ifşa oldu! Gazze’den getirilen mahkumları çıplak şekilde yatağa bağlıyorlar
İşgalci İsrail Terör Örgütü Gazze'de soykırımına aylardır devam ediyor. 35 bini aşkın sivili vahşice katleden İsrail ordusu esir aldıkları sivillere işkence ediyor. İsrail askerlerinin Sde Teiman cezaevinde Filistinli tutuklulara uyguladığı insanlık dışı muamele ifşa oldu. Gazze sınırından yaklaşık 40 kilometre uzakta bulunan tesis, iki bölüme ayrılmış durumda. Gazze'den gelen yaklaşık 70 Filistinli tutuklunun aşırı fiziksel kısıtlama altında tutulduğu kapalı alanlar ve yaralı tutukluların yataklarına bağlanarak bebek bezleri giydirildiği bir sahra hastanesi.
Filistinli sivillere zevk için işkence yapan soykırımcı İsrail ordusunun yeni yöntemleri ifşa oldu. İsrail'in Negev çölündeki Sde Teiman cezaevinde Filistinli tutuklulara akılalmaz biçimde işkence ettiği ve insanlık dışı muameleye mâruz bıraktığı ortaya çıktı.

CNN International'a konuşan, tesiste çalışmış olan iki yetkilinin ifadelerine göre İsrail askerleri, burada alıkoydukları mahkumlara aylar boyunca vahşi bir şekilde işkencede bulundu. CNN'e konuşan kaynakların anlattıkları dünya basınının gündemine oturdu.

ÇÜRÜME KOKUSU HAKİM
Yetkililerin ifadelerine göre Filistinli mahkumlar, kayışlarla bağlanmış ve gözleri bağlı bir biçimde bezlerle tutuluyor. Tesiste çalışan bir İsraillinin elde ettiği görüntülerde gri eşofmanlı sıra sıra erkeklerin etrafı dikenli tellerle çevrilmiş kağıt inceliğinde şiltelerin üzerinde oturduğu görülüyor.




