Gazze'de insanlık dışı insan kıyımı! İşgalci İsrail'in saldırılarında 23 binden fazla masum sivil şehit oldu
İşgalci İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda, öldürülen Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 112 artarak 23 bin 469'a ulaştı.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İşgalci İsrail'in 97 gündür devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

KATİLLER AİLELERİ HEDEF ALIYOR
Katil İsrail güçlerinin son 24 saatte aileleri hedef alan "10 katliam" işlediği ve bu katliamlarda 112 kişinin öldüğü, 194'ünün de yaralandığı ifade edildi.

GAZZE'DE İNSANLIK DIŞI SİVİL KIYIMI
Bu sayının sadece hastanelere ulaşan rakamları yansıttığı vurgulanan açıklamada bu haliyle 7 Ekim'den bu yana düzenlenen saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısının 23 bin 469'a, yaralananların sayısının ise 59 bin 604'e çıktığı aktarıldı. Ölenlerden yüzde 70'inin kadın ce çocuklardan oluştuğu yinelendi.


