Emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos'tan Türkiye'ye karşı haddini aşan sözler
Bazı kirli güçlerin gazına gelen Yunanistan son zamanlarda Türkiye’ye karşı küstah tavırlar sergiliyor. Doğu Akdeniz ve Ege'de provokatif adımlar atan Yunanistan, Ege’deki adaları silahlandırarak uluslararası hukuku açıkça ihlal ediyor. Türkiye'nin sert uyarıları peş peşe gelirken Başkan Erdoğan, "Şaka yapmıyoruz" diyerek Yunan’a gözdağı vermişti. Komşunun tahrik dolu tavırları sürerken emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos’tan küstah açıklamalar geldi. Egkolfopoulos skandal ifadelerle Başkan Erdoğan'ı hedef gösterdi. Egkolfopoulos, “Erdoğan ilk adımı atarsa ne olacağını düşünmedi" dedi ve Türkiye’yi zorbalıkla itham etti.
SON DAKİKA: Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim tırmanarak devam ediyor. Hadlerini aşarak adaları silahlandıran Yunanistan'a Türkiye'den sert tepki geldi.
YUNAN HADDİNİ AŞTI!
Yunanistan'daki bir televizyon programında skandal ifadeler kullanan Emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos, haddini aştı.

KÜSTAH İFADELER
Egkolfopoulos, "Bizler korkmuyoruz. Büyük harflerle yazın. Hayır, korkmuyoruz, umursamıyoruz. Bir hamle yapsınlar, çünkü başlarına ne gelecek şimdi bile düşünülmedi. Ama bunun ne vatansever ne de milliyetçi olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

TÜRKİYE'Yİ ZORBALIKLA SUÇLADI
Haddini aşan Yunan, "38 yıldır onlarla yaşıyorum ve nasıl olduklarını, nasıl düşündüklerini biliyorum. Zorbaları yaparlar ve sonra giderler. Bunlar Türkler" dedi.















