Günün menüsü
İsrail'in "Benyaptım" oldu şeklidekibarbarlığına eşlik eden,son dönemde aynı dalabinen pervasız bir ABDvar artık. Önceki gün"ABD'nin artık enbüyük düşmanıartık ABD'dir"diye yazdım. "Bununzararlarını önümüzdekidönem çok hissedecekve hepimiz degöreceğiz" diye ekledim.Bir okuyucum "Bu nasılolacak? ABD, artıknasıl ABD'nin düşmanıolabilir." diye sordu.Cevabına geçmeden önceküçük bir yolculuk yapalım.
Siyonist soykırımasınırsız destek verereköfke ve nefrete ortakolan ABD'nin bu algıyıdeğiştirmek için çabagöstermesi beklenirkentam tersini yaptı. Üzerinebir de haydutluğuekledi. Venezuela DevletBaşkanı'nı evindeneşkıyalar gibi alıp kaçırdı.Yetmedi, esir aldıklarıdevlet başkanını Ortaçağzihniyetiyle elleri kelepçeliolarak caddelerdedolaştırdı. En önemlisiNATO, BM gibi ABD'ninkurduğu kurumları düşmangibi görmeye başladı.Yani ABD artık ABD'ninkurumlarına düşmanlıkyapıyor. BM içindeki birçok yapıdan önceki günçekilen kararnameyeimza atan bir ABDBaşkanı var artık. Enbüyük müttefiki Avrupa'yıartık düşman ilan ettiler.NATO üyesi Avrupa'dantoprak isteyecek halegeldiler. Danimarkalılar,Grönland'ı isteyen,vermezse askeri operasyonyapacağını açıklayanABD'ye ilginç bir cevapverdi. "Topraklarımızasaldırı olursa komutakademesinden emiralmadan düşmanasaldırın" emri verenyasayı piyasaya sürdüler."ABD saldırırsakimseye sormadanvurun" demekti bu.İngiltere'den Fransa'yakadar AB ülkeleri"Danimarka'nınyanındayız" dedi.
İlk kezAvrupa'nın "GerekirseABD'ye karşı cepheaçarız" demesiydi bu.Artık Washington'dakilerAvrupa'ya hamiliktendüşmanlığa evrildiler.Durmadılar, güçzehirlenmesi yaşayıp,Venezuela Başkanı'nıkaçırdıktan sonra"Meksika için de birşeyler yapacağız"diyen bir ABD Başkanı'natanık olduk ilk kez.Trump freni patlamış birkamyon gibi "SıradaKüba, Kolombiya davar" dedi. Bir baktıkBeyazsaray önünde LatinoAmerikalılar toplandı,Venezuela'nın kaçırılanBaşkanı lehine gösteriyapmaya başladı. ABDaslında kendi sinir uçlarıile oynamaya başladığınıfarkında olmayan birKİBİR ABİDESİhaline gelmeyebaşladı. "BenKralım" diyen,yeryüzü krallığınıilan eden bir Trumpşizofrenisi iletanışmaya başladık.Bu şizofrenibelirtileri ABD'yiuçuruma sürüklüyor.Bunun farkındadeğiller.348 milyon nüfusluABD'de 2025 itibarıylaetnik yapı çok çeşitlive hızlı değişen birdemografik görüntüyesahip. Beyazların nüfusu195 milyon. Latino kökenliHispanikler ise 70 milyonaulaştı. Ve en hızlı nüfusartışı yaşayan etnik grupLatinolar.
Genç nüfusunbüyük bölümünü bunlaroluşturuyor. Meksika,Kolombiya, Küba,Venezuela, Porto Rikogibi ülkelerden gelen veİspanyolca konuşanlarınsayısı çığ gibi büyüyor. YaniABD başkanı ülkesininen büyük nüfuslarındanbirini oluşturanlara"Ben sizin geldiğinizmemleketlerinhaydudu olacağım.Hepsini soyup soğanaçevireceğim" diyebağırıyor adeta. Avrupalıistihbarat örgütlerinin ABDiçinde küçümsenmeyecekgüçleri var. AB'ye düşmanbir ABD toprakları içindeartık fitili ateşlenecekbir Latino kalkışmasıanlamında büyük kozlarıvar. ABD içinde Latinokökenli uyuşturucukartelleri de muazzamgüce sahip. Üstelik Avrupaülkeleri istihbaratlarınınher birinin kendineçalışan DEAŞ gibi terörgrupları da mevcut. Butabloya baktığımızdaönümüzdeki dönemdeABD'de beklenmedikolaylar, suikastler, karışansokaklar, terör saldırıları,namlunun ucundaki birABD Başkanını dahigörmek mümkün.
ABDkendini dışarıdan amaaynı zamanda da içeridenHEDEF haline getirdi.ABD Başkanının bilegüvende olmadığı birdünya hızla kaosa doğrugidiyor. Kimin gücü kimeyetiyorsa darbeyi hiççekinmeden indireceği birdönemden bahsediyoruz.Taşeronların sahayasürüleceği, kim vurduyagidenlerin artacağı, yenisavaşların çıkarılacağıgünleri yaşıyoruz artık.Kimi çıkarların tavanyaptığı, dünya ticaretininve yollarının kontrolaltında tutulmak istendiğiYeni Dünya Düzeni'ndemasa kurup söz sahibiolacak, kimi masalarameze yapılacak. O yüzdenBaşkan Erdoğan'ınsarfettiği "Masadaolmayanın menüyekonulduğu acımasızbölüşüm kavgasınıntam ortasındayız"şeklindeki sözleribüyük anlam ifadeediyor. Silivri'den öteyegeçemeyen ve oradakalan, dünyadan bihabermuhalefetimize rağmenmazlumların hamisiTürkiye bu dönemdenalnının akı ve gücüyleçıkacak.
Gazze'deacımasızca katledilen71 bin masum insanın,çocukların, bebekleriningökleri sarsan ahı, dünyayakaos olarak dönüyor.Soykırımı destekleyen,silah yağdıran Batı'nıntamamı birbiriniyiyecek, saldıracaknoktaya geldi. O öylebir ah ki; Siyonistbarbarlığın dalınabinenlerin hepsinifeci şekilde yutacak.Birbirlerininkuyusunu kazarakhem beter olacaklarhem de masalardaMenü.


