Fenerbahçe,yılın en önemli maçı olan Galatasaray derbisi öncesi kazasız geçti… Çok iyi oynamasalar da takım disiplini, savunma gücü ve ön alan baskısıyla çoğu zaman çok da iyiydi. Şurasımuhakkak ki mevcutdurumda ligin en iyi golcüsüEn-Nesyri… Yakaladı mı atıyor, takımına büyük katkısı var. Dün geceye baktığımızda solda Oğuz, sağda Mert'le Fenerbahçe kanatları iyi kullanamadı. Buna karşılık Fred, çok iyi oynadı. Amrabat ise sanki 40 yıllık liberoymuş gibi bir performans ortaya koydu. Gole kadar Fenerbahçe iyi değildi. Defansın kısa pası diğer bir deyimle de büyük hatası sonunda En-Nesyri topu kaptı ve golünü yaptı. Fenerbahçe ikinci yarıya da Oğuz'un Alexvari golüyle başladı. Bu golden sonra Fenerbahçe'ye sanki bir şeyler oldu. Aslında birçok maçta da benzer tabloyu görebiliyoruz. İşte budakikalarda Kasımpaşa'nıngolü geldi ve maç sıkıntıya girecekti ki yine imdada En- Nesyri yetişti. Yine karşı karşıya vurdu ve Kasımpaşa savunma oyuncusu topu çizginin içinden çıkarttı ve F.Bahçe rahatladı.
Sonuçta kazandılar ve bugünkü Rizespor-Galatasaray maçını bekleyecekler. Hakem AliŞansalan için belki de hayatının en zor maçıydı. Yıllardır bu stada gelemiyordu. Büyük bir kamuoyu baskısı onu bu stada getirdi. Ve inanın bana belki bir iki ufak tefek hata yaptı ama çok çok iyi maç yönetti. Fenerbahçe seyircisinin etkisindekalmamayı da başardı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.