İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 5 şüpheli yakalandı
Giriş Tarihi:
|
İstanbul Emniyeti, kentin huzurunu ve güvenliğini tehdit eden sokak çetelerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bayrampaşa, Pendik, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta 5 silahlı saldırı ve 1 kundaklama olayına karışarak terör estiren 2 ayrı suç örgütü, polisin operasyonuyla çökertildi. Eş zamanlı baskınlarda 5 şüpheli kıskıvrak yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde suç örgütleriyle mücadele kapsamında çalışma başlattı.
Ekiplerin çalışmaları sonucunda, 18-24 Ağustos tarihleri arasında Bayrampaşa, Pendik, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta 5 silahlı saldırı ve 1 kundaklama olayına karıştığı belirlenen 2 ayrı suç örgütü tespit edildi.
FOTOĞRAF (DHA)
Şüphelilerin yakalanmasına yönelik farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 AK-47 tüfek, 1 otomatik tabanca ve çeşitli çaplarda 120 fişek ele geçirildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.