Çorum'da akraba kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

Çorum'da akraba kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

Çorum'un Kale Mahallesi'nde akrabalar arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Karın bölgesinden bıçaklanan bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay, akşam saatlerinde Kale Mahallesi Mürsel 1'inci Sokak'ta meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen E.T. ile H.T. arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda H.T., yanında bulunan bıçakla E.T.'yi karın bölgesinden yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Fotoğraf (DHA)Fotoğraf (DHA)

Yaralı E.T., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli H.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin