2 ilde sağanak felakete dönüştü! Araçlar mahsur kaldı, yağış sonrası sel oluşu

2 ilde sağanak felakete dönüştü! Araçlar mahsur kaldı, yağış sonrası sel oluşu

Edirne’de etkili olan şiddetli sağanak ve dolu yağışı hayatı felç etti. Kentte kısa sürede etkisini artıran yağış sonrası birçok cadde ve sokak adeta göle dönerken, suyla kaplanan yollarda çok sayıda araç mahsur kaldı. Ankara'da ise sağanak nedeniyle Çubuk ve Polatlı ilçelerindeki derelerde su taşkınları meydana geldi.

Edirne'de etkili olan sağanak ve dolu yağışı sebebiyle bazı cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, su dolu yollarda çok sayıda araç mahsur kaldı.

Fotoğraf-İHAFotoğraf-İHA

Öğle saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış, ilerleyen saatlerde yerini doluya bıraktı. Yağan dolu ise vatandaşlara zor anlar yaşatırken, aniden bastıran yağış nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Fotoğraf-İHAFotoğraf-İHA

Öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak yağış, bazı bölgelerde doluya dönüştü.

Fındık büyüklüğünde dolu yağarken, şiddetli yağış sonrası oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, bazı araçlar yollarda mahsur kaldı.

Fotoğraf-İHAFotoğraf-İHA

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise camilere, duraklara ve iş yerlerinin saçak altlarına sığınarak korunmaya çalıştı.

ANKARA'DA SAĞANAK SELE DÖNÜŞTÜ

Ankara'da öğleden sonra kırsal ilçelerde etkisi olan sağanak nedeniyle Çubuk ve Polatlı'nın bazı mahallelerinde sel meydana geldi.

Fotoğraf-İHAFotoğraf-İHA

Biriken sular ise derelerde taşkına neden oldu. Yağış bölgedeki günlük yaşamın olumsuz etkilenmesine neden oldu.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin