Bayburt'ta katliam gibi kaza: Anne ve oğlu öldü 6 yaralı var

Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
İHA | ahaber.com.tr Haber Merkezi
Bayburt'ta katliam gibi kaza: Anne ve oğlu öldü 6 yaralı var

Bayburt'ta bir araç ve Polonyalı turistlere ait safari aracın çarpışması sonucu korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada anne ve oğlu hayatını kaybederken, 3'ü Polonya uyruklu 6 kişi ise yaralandı.Sağlık ekiplerince yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında anne ve oğlu hayatını kaybederken, 3'ü Polonya uyruklu 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Demirözü yol ayrımında 34 LS 2854 plakalı Fiat Doblo marka araç ile Polonyalı turistlere ait SK 553 VR plakalı safari aracı çarpıştı.

Fotoğraf- İHAFotoğraf- İHA

ANNE VE OĞLU OLAY YERİNDE CAN VERDİ!

Kazada Doblo araçta bulunan V.O. isimli anne ve oğlu F.O. olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan baba M.O., M.Y.O. ve F.B.O. ile safari aracındaki 3 Polonya uyruklu turist ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve AFAD ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekiplerince yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mobil uygulamalarımızı indirin