AVM'de yürüyen merdiven kabusu: Ayağı kırıldı tırnakları koptu
stanbul Bakırköy’deki bir alışveriş merkezinde talihsiz bir olay yaşandı. 42 yaşındaki E.Ç., pomeranian cinsi köpeğiyle birlikte AVM'ye gittiği sırada yürüyen merdivenleri kullanmak istedi. Ancak merdivenlerden çıkarken minik köpeğin ayağı basamaklara sıkıştı. alihsiz köpeğin bir hafta içinde ameliyat olacağı öğrenilirken E.Ç. güvenliklerden ve AVM yönetiminden destek görmediğini iddia ederek CİMER'e şikayette bulundu.
İstanbul Bakırköy'de bulunan AVM'de önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Pomerian cinsi köpeği ile birlikte AVM'ye alışverişe gelen E.Ç., aracını otoparka park ettikten sonra AVM'ye girdi ve yürüyen merdivenlere yöneldi. E.Ç., köpeği ile birlikte yukarı çıkarken bir anda köpeğinin ayağı merdivenlere sıkıştı.
Kaynak: Sabah
AYAĞI KIRILDI TIRNAKLARI KOPTU
Sabah'ın haberine göre; Köpeğini kurtarmaya çalışan E.Ç., panikle yere düştü ve "Kapatın şu merdivenleri!" diye bağırdı. İddiaya göre olay anında yanına gelen güvenlik görevlisi, "Nereden kapanıyor bu merdivenler?" diyerek müdahalede gecikti. Merdivenler, olay yerindeki bir başka vatandaşın yardımıyla durdurulabildi.
Acilen veterinere kaldırılan ve kanlar içinde kalan talihsiz köpeğin ayağı kırıldı ve ameliyata alınacağı öğrenildi. Yaşadığı süreç içinde AVM yönetimi ve güvenliklerin kendisi ile ilgilenmediğini iddia eden E.Ç., sorumlular hakkında CİMER'e şikayette bulundu.
Kaynak: Sabah
Genç kadın, şu ifadeleri kullandı:
"Orada onu kurtarmak için cebelleşiyordum. AVM güvenliği ise aramızda yirmi adım mesafe olmasına rağmen beni izliyordu. 'Kapatın şu merdivenleri' diye bağırdım ve yanıma gelen bir güvenlik görevlisi 'nereden kapanıyor' bu dedi. Sonra başka birir geldi ve merdiveni kapattı. Bazı vatandaşların yardımı ile köpeğim ile birlikte girişte bulunan bir kafeye kaldırıldım.
Kaynak: Sabah

