Tanesi 1200 TL! Türk mutfağının vazgeçilmezi! Tüyü bile para ediyor
Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan "Kars Kazı"nın tanesi 1000-1200 TL'den, yolunan tüylerinin kilosu ise 400-500 TL'den satılıyor. Kaz yetiştiren üreticiler hiçbir organın ve parçanın çöpe atılmadığına dikkat çekerken, "Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz." dedi.
- Yaşam
- Giriş Tarihi: 09:40 | 08.11.2023
- Güncelleme Tarihi: 09:44 | 08.11.2023
Kars mutfağının vazgeçilmezi olan kazlar, tanesi 1000-1200 TL'den, tüyleri ise kilosu 400-500 TL'den satılıyor. Akyaka ilçesinde kaz yetiştiren Sarıgül Kaçan (70), "Kazın çöpe atılan hiçbir organı yok. Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz" dedi.