Tanesi 1200 TL! Türk mutfağının vazgeçilmezi! Tüyü bile para ediyor

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan "Kars Kazı"nın tanesi 1000-1200 TL'den, yolunan tüylerinin kilosu ise 400-500 TL'den satılıyor. Kaz yetiştiren üreticiler hiçbir organın ve parçanın çöpe atılmadığına dikkat çekerken, "Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz." dedi.

Kars mutfağının vazgeçilmezi olan kazlar, tanesi 1000-1200 TL'den, tüyleri ise kilosu 400-500 TL'den satılıyor. Akyaka ilçesinde kaz yetiştiren Sarıgül Kaçan (70), "Kazın çöpe atılan hiçbir organı yok. Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.