Ankara Metrosu'nda saatlerce çözülemeyen arıza! Yolda kalan Ankaralılardan CHP'li Mansur Yavaş'a istifa çağrısı
CHP'li Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankaralılara yaşattığı çile her geçen gün büyüyor. Peş peşe gelen zamlar ve 'yardımlar kesilir' tehditleriyle birlikte toplu taşımadaki aksaklık da arttı. 10 Kasım sabahı Ankara Metrosu'ndaki arıza vatandaşın Yenimahalle ve Atatürk Kültür Merkezi (AKM) duraklarında kalmasına neden oldu. Saatlerce giderilmeyen arıza nedeniyle yolda kalan vatandaş CHP'li Yavaş'a isyan etti.
Ankara metrosu 10 Kasım sabahı teknik arıza nedeniyle seferleri durdurdu. Henüz Ankara metrosunun ne zaman düzeleceği hakkında bir açıklama gelmedi.

Ankara metrosu saat 08.30 sularında arızalandı. Kalabalığın en yoğun olduğu saatte metronun arızalanması ile insanlar duraklarda yığıldı.
Yenimahalle ve Atatürk Kültür Merkezi (AKM) duraklarında inmek zorunda kalan vatandaşlar yeni gelecek metroyu bekledi.

YETERSİZ RİNG SEFERLERİ İSYAN ETTİRDİ
Yenimahalle ve AKM duraklarında indirilen vatandaşlar ring seferlerini beklemeye başladı. Sefer sayıları yetersiz kalınca vatandaşlar mağdur oldu.















