Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu

Tekirdağ'da bir kişi, evine davet ettiği arkadaşını tabancayla vurarak ağır yaraladı. Nihat K.'nin, sokağa çıkıp yere yığıldığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, arkadaşını vuran Serkan Uçum, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi Yoğurtçu Çıkmazı Sokak'ta oturan Serkan Uçum, önceki gece arkadaşı Nihat K.'yi evine davet etti. Nihat K., sabah saatlerinde ise göğsünden tabanca ile vurularak yaralandı.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 1

Yaralı halde sokağa çıkan Nihat K., kapının önünde yere yığıldı. Evden çıkan Uçum ile 2 kadın, Nihat K.'ye müdahale ederek, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne de bildirdi. Bu anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 2

İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 3

Nihat K., ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 4

Polis ekipleri ise olay yerinde detaylı inceleme yaptıktan sonra Serkan Uçum'u gözaltına aldı.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 5

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uçum, çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 6

Serkan Uçum'un, ifadesinde, olayın nasıl olduğunu anlayamadığını öne sürüp, "Silahın nasıl ateş aldığını bilmiyorum. İnsan evine çağırdığı arkadaşını silahla vurmaz. Nasıl oldu, bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Tekirdağ’da akılalmaz olay! Evine gittiği arkadaşı tarafından vuruldu - 7

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin