İzmir'de yol verme kavgası: Kaldırım taşıyla kafasına böyle vurdular

İzmir’in Bornova ilçesinde çıkan yol verme kavgasında bir kişi, yerde bulduğu kaldırım taşıyla kavga ettiği şahsın kafasına vurdu. O anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir'de yol verme kavgası: Kaldırım taşıyla kafasına böyle vurdular

İzmir'in Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde gece saatlerinde kavga çıktı. Alınan bilgiye göre; K.Y. (40) ile bir grup, yol verme meselesi yüzünden sözlü tartışma yaşadı.

Gerginliğin artmasıyla arabadan inen grup, K.Y.'ye saldırarak tekme tokat darbetmeye başladı.

KAFASINA KALDIRIM TAŞIYLA VURDULAR

Kavgaya dönüşen olayda grup içerisindeki bir kişi, yolun kenarında bulduğu kaldırım taşı ile K.Y.'nin başına vurdu. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde durumu ağır olduğu belirlenen K.Y.' ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan K.Y.'nin hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN