Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı

Bursa'da bir kişi iddiaya göre, yolda bulduğu tabancayı kontrol ettiği sırada çıkan kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki Onur Duğan, "Bir vatandaşın yola tabanca attığını gördüm. Silahı kontrol ettiğim sırada kendimi vurdum" dedi.

Bursa'da yaşanan olay, Osmangazi ilçesinde saat 06.30 sularında Fatih Mahallesi 2'nci Beyaz Sokak'ta meydana geldi. Onur Duğan, iddiaya göre, yolda bulduğu tabancayı kontrol etmek istedi.

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı - 1

Bu sırada silahtan çıkan kurşun Duğan'ın kasığına isabet etti. Kanlar için kalan Duğan, çöplerin arasına devrildi.

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı - 2

Durumu fark eden hurdacı Serkan Tekdemir, polise haber verdi. Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duğan, ilk ifadesinde, "Bir vatandaşın yola tabanca attığını gördüm. Silahı kontrol ettiğim sırada kendimi vurdum" dedi.

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı - 3

Duğan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Hurdacı Serkan Tekdemir ise, "Onur Duğan bir anda geldi ve kendi kendisine ateş etti. Ben de yolun karşısına geçerek, yardım çağırdım. Ben ateş etmedim" dedi.

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı - 4

Serkan Tekdemir, ifadesi için polis merkezine götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa’da ilginç olay! Bulduğunu iddia ettiği silahla yaralandı - 5

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin