Dönerin vazgeçilmezi olan garnitürler hakkında tat kaçıran sonuç! Bakın aslında ne yiyormuşuz
Büyük, küçük hepimizin keyifle yediği dönerin yanında servis edilen garnitürle ilgili bir yıldır sürdürülen araştırmadan tatsız sonuçlar çıktı. 30 örneğin çoğunda sağlığa zararlı bakteri türleri tespit edildi.
- Yaşam
- Giriş Tarihi: 10:04 | 10.04.2022
İstanbul'da dönerin yanında garnitür olarak servis edilen marul, maydanoz, soğan, havuç ve domates numunelerinin laboratuvar incelemelerinden endişe veren sonuçlar çıktı. Bir yılı aşkın süren laboratuvar araştırmasının sonuçları ilk kez gün yüzüne çıkarken, İstanbul'un merkez lokasyonlarındaki 30 ayrı lokanta ve döner servisi yapılan büfedeki, toplam 30 ayrı örneğin birçoğunda sağlığa zararlı bakteri türleri tespit edildi.