Dönerin vazgeçilmezi olan garnitürler hakkında tat kaçıran sonuç! Bakın aslında ne yiyormuşuz

Büyük, küçük hepimizin keyifle yediği dönerin yanında servis edilen garnitürle ilgili bir yıldır sürdürülen araştırmadan tatsız sonuçlar çıktı. 30 örneğin çoğunda sağlığa zararlı bakteri türleri tespit edildi.

İstanbul'da dönerin yanında garnitür olarak servis edilen marul, maydanoz, soğan, havuç ve domates numunelerinin laboratuvar incelemelerinden endişe veren sonuçlar çıktı. Bir yılı aşkın süren laboratuvar araştırmasının sonuçları ilk kez gün yüzüne çıkarken, İstanbul'un merkez lokasyonlarındaki 30 ayrı lokanta ve döner servisi yapılan büfedeki, toplam 30 ayrı örneğin birçoğunda sağlığa zararlı bakteri türleri tespit edildi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.