Otomobilin altına bırakılmış 3 adet EYP bulundu

Otomobilin altına bırakılmış 3 adet EYP bulundu

Son dakika haberine göre: Adana'da bir otomobilin altına bırakılmış 3 adet el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu. Olay yerinde yapılan delil toplama çalışmasının ardından, ele geçirilen EYP'ler ve kar maskesi, kriminal inceleme için emniyete götürüldü.

Olay, gece saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Caddesi'nde meydana geldi.

Otomobilin altına bırakılmış 3 adet EYP bulundu - 1

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcal'ın yakalanışının yıl dönümü nedeniyle kentte devriyelerini artıran Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaldırım üzerine park edilen bir otomobili fark ederek, otomobil çevresinde inceleme yaptı.

Otomobilin altına bırakılmış 3 adet EYP bulundu - 2

İncelemede sonucu otomobilin altına bırakılmış 3 adet küçük çaplı EYP ile kar maskesi bulundu.

Otomobilin altına bırakılmış 3 adet EYP bulundu - 3

Olay yerinde yapılan delil toplama çalışmasının ardından, ele geçirilen EYP'ler ve kar maskesi, kriminal inceleme için emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin