Bayrama tat katan kaymaklı Afyon Lokumu! Peki nasıl yapılıyor?

Afyon lokumu hafif olması nedeniyle bayramda sıkça tercih edilen tatlılar arasında yer alıyor. Peki, lezzetli Afyon lokumu nasıl yapılıyor, püf noktaları neler? Detaylar, A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun anlattı.

Afyon lokumu hafif olması sebebiyle bayramlara sıklıkla tercih edilen tatlıların arasında yer alır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.