Çorum'da oğluyla kavga eden iki çocuğu öğrenci servisinde katletmişti! Caninin ifadesi ortaya çıktı
Alaca ilçesinde dün saat 07.30 sıralarında İmat Köyü’nde oğluyla kavga eden 8'inci sınıf öğrencisi Tunç Taşar (14) ve Kaan Hakverdi’yi okul servisinde tabancayla vurarak öldüren eski muhtar Servet Başbuş’un savcılık ifadesi ortaya çıktı.
Köyün eski muhtarı Servet Başbuş'un oğlu Z.B. ile 8'inci sınıf öğrencileri Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi, kavga etti. Servet B.'nin oğlu Z.B., akşam eve gidince yaşananları babasına anlattı.

Sabah Servet Başbuş, yolda durdurduğu okul servis minibüsündeki Taşar ve Hakverdi'ye tabancayla peş peşe ateş etti.
Başbuş kaçarken, yaralanan çocuklar çağırılan ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Tunç Taşar ile Kaan Hakverdi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

CİNAYET SONRASI BİR YAKINININ EVİNE GİTTİ
Katil zanlısı Servet Başbuş ise olayın ardından bir yakınının evine gitti. Başbuş'un burada yakınlarına, "Ben çocukları vurdum, benim çocuklarım size emanet" dedi. Başbuş, jandarma tarafından olayda kullandığı silahla bu evde gözaltına alındı.







