Samsunlu turşucu fındığın bile turşusunu yaptı
Samsun'da 10 yıldır turşuculuk yapan Zakir Tozlu, aralarında fındık, ceviz, muz, çilek, brokoli, mandalina, karpuz kabuğu ve midyenin de bulunduğu 110 çeşit turşu yapıp satıyor. Turşu limonla mı sirkeyle mi yapılır tartışmasının her zaman yaşandığını belirten Tozlu, iyi ve lezzetli bir turşunun sirkeyle yapılabileceğini savunuyor.
- Yaşam
- DHA
- Giriş Tarihi: 08:34 | 18.11.2020
- Güncelleme Tarihi: 08:42 | 18.11.2020
İlkadım ilçesindeki iş yerinde 10 yıldır turşuculuk yapan Zakir Tozlu (35), turşusunu yaptığı meyve ve sebzelerin farklılığı ile de dikkat çekiyor. Tozlu, aralarında fındık, ceviz, muz, çilek, brokoli, mandalina, karpuz kabuğu ve midyenin de bulunduğu 110 çeşit turşu yapıp satıyor.