TEM'de gaz tankeri devrildi! Trafiğe kapanan yol çalışmalardan sonra açıldı

TEM'de gaz tankeri devrildi! Trafiğe kapanan yol çalışmalardan sonra açıldı

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul, TEM Altınşehir Viyadüğü'nde gaz tankeri devrildi. Yaşanan kazanın ardından güvenlik amacıyla tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Yapılan çalışmanın ardından yol trafiğe açıldı.

İstanbul, TEM Otoyolu Altınşehir mevkiinde oksijen yüklü tanker devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaralandı. Yolda trafik tamamen dururken, bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Gelen bilgilere göre güvenlik güçleri ve ekipler kapanan yolun açılması için çalışmalarına uzun süre devam etti.. Öte yandan tanker sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bölgede trafik yoğunluğu yaşandı. Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından kapanan yol trafiğe açıldı.

Olay yerinden gelen ilk kareler:

TEM'de gaz tankeri devrildi! Trafiğe kapanan yol çalışmalardan sonra açıldı - 1

TEM'de gaz tankeri devrildi! Trafiğe kapanan yol çalışmalardan sonra açıldı - 2

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin