Trabzon'da dehşet! Eşi ve kayınvalidesi kanlar içinde bulundu
Trabzon'da, Abdülkadir D. boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi İlknur D. ile kayınvalidesi Rabia K.'yi tabanca ile vurduktan sonra bıçakladı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Erdoğdu Mahallesi Polis Orhan Çolak Sokak'ta meydana geldi. Abdülkadir D., boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi İlknur D. ile kayınvalidesi Rabia K.'yi pazar alışverişi dönüşünde takip etti.
Abdülkadir D., eşi ve kayınvalidesine oturdukları Birlik Apartmanı'nın 2'nci kattaki dairelerinin önüne geldiği sırada tabanca ile ateş etti, ardından da bıçakladı. Anne ve kızı kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.
Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan anne ve kızı Fatih Devlet ve Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.