Öğrenci yurdunda dehşet! Tuvalete soktuğu öğrenciyi tekme tokat dövdü
Antalya'da özel öğrenci yurdunda kalan ortaokul öğrencisi yurt müdürü tarafından dövüldüğünü iddia etti. Öğrenci yurt müdürü hakkında "Hoca bana 'Seni tuvalete sokarak kameralar önünde dövmem' dedi. Tuvalette benim boğazımı sıktı. Boğazımda parmak izleri var. Bana yumruk vurdu, tekme attı" dedi.
Olay Aksu ilçesinde bulunan Hilmiye Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. İddiaya göre ilçede ilk ve ortaokul öğrencilerinin bulunduğu özel yurtta yatılı olarak kalan Celal Sönmez Ortaokul öğrencisi M.E.S, okulda müdür olarak görev yaptığı iddia edilen Mustafa G.'ye giderek parasının kaybolduğunu söyledi. Bunun üzerine öğretmen çocuğa kızarak, parasının nasıl kaybolduğunu sordu.
DARP GÖRÜNTÜLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Yine iddiaya göre müdür Mustafa G. daha sonra M.E.S'yi alarak 'Seni kameralar önünde dövmem' diyerek tuvalete götürdü ve tekme tokat dövdü. Durum üzerine M.E.S. ablasını arayarak durumu anlattı. Okula gelen abla, kardeşini alarak önce hastaneden darp raporu aldı daha sonra ise Aksu Polis Karakoluna giderek Mustafa G.'den şikayetçi oldu. Öte yandan çocuğun vücudunda bulunan morluklar ise dikkatlerden kaçmadı.
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
"ÖNCE TUVALETE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ"
Kardeşinin bir yıldır aynı yurtta kaldığını ifade eden Güner S, "Bir yıldır dayağa maruz kalmış, şiddete uğramış, tehdit edilmiş. Artık çocuk son evreye gelmiş. Akşam ağlayarak bizi aradı. Biz de hemen hastaneye giderek darp raporu alarak polis karakolunda şikayetçi olduk. Bütün çocuklar aynı şiddete maruz kalmış. Biz kardeşimi eğitim alsın diye gönderdik, dövülsün diye göndermedik. Kardeşimi önce tuvalete götüreceğini söylemiş. Sonra orada dövmüş. Böyle bir eğitimci olamaz" dedi.