Selman’ı ararken kayıp Yusuf’un cesedi bulundu!

Selman’ı ararken kayıp Yusuf’un cesedi bulundu!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sulama kanalına düşen Selman ve Fırat Kızılçiçek’i arayan ekipler 10 gün önce hayvan otlatmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz’ın cesedini buldu.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde bağlı Yeşerdi köyündeki tarlalarını sulamak isteyen 40 yaşındaki Ferit Kızılçiçek dengesini kaybederek DSİ'ye ait sulama kanalına düşmüş, abisinin kanala düştüğünü gören 18 yaşındaki Selman Kızılçiçek, abisini kurtarmak için suya atlamıştı.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

Akıntıya kapılan iki kardeş suda kaybolurken çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine AFAD, UMKE, Acil 112 Servisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibi sevk edilmişti.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

Jandarmanın da bölgede güvenlik önlemlerinin aldığı arama kurtarma çalışmalarında DSİ'ye ait su kanalının kapakları kapatıldıktan sonra vatandaşların da katıldığı arama kurtarma çalışmalarında Ferit Kızılçiçek'in cansız bedenine ulaşıldı.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

YUSUF YILMAZ'IN CESEDİ 35 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

DSİ Sulama kanalında yapılan aramalar neticesinde Ferit Kızılçiçek'in bulunmasından sonra Selman Kızılçiçek'i aramaya devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri 12 gün önce hayvan otlatmak için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni Malabadi köyünden yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan Karamus köy mevkiindeki DSİ'ye ait sulama kanalında bulundu.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

Olayı haber alan yakınları sinir krizleri geçirirken, Yusuf Yılmaz'ın cenazesi de Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Silvan'da kaybolan Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu

Morga getirilen Ferit Kızılçiçek ile Yusuf Yılmaz'ın cenazeleri daha sonra otopsi için Diyarbakır adlı tıp kurumuna götürüldü.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin