Çorum’daki mezarlıkta ağlayan kız sır gibi saklanıyor
Çorum Ulu Mezarlık'ta ağlayan genç kızla ilgili spekülasyonlar bitmiyor. Yerel yöneticiler; genç kızın kimliğini, yaşadığı yeri ve mezarlıkta ağlama nedenini sır gibi saklıyor. Çorum Belediye Başkanı Gül, "Çorum'un gizemli kızlara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum" dedi
Çorum halkı, Ulu Mezarlık'ta ağlayan genç kızı bulmak için günlerce mezarlıkta nöbet tuttu. Çorumluların, kızın bulunduğu yönündeki iddianın ardından mezarlığa ilgisi azaldı. Kamera yerleştirilerek takip altına alınan Fatma Çiftçi'nin mezarı, sessizliğe büründü.
Mezarlıkta ağlayan genç kızla ilgili son gelişmeler ise öğrenildi. Bölgede, son günlerde konuşulanlar şöyle:
Mezarlıktaki kızın, mezarı başında ağladığı Fatma Çiftçi ile bir ilgisi yok. Kızın, şizofren olduğu söylendi. Kızın, geçmişte zor günler geçirdiği, bu yüzden hastalandığı ve kendini toplumdan soyutladığı belirtiliyor.