Süleymanlılar lideri Arif Ahmet Denizolgun son yolculuğuna uğurlandı
Süleymanlılar cemaatinin lideri ve eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun, binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Beykoz'daki evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitiren Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu, eski ulaştırma bakanı ve Süleymanlılar cemaatinin lideri Arif Ahmet Denizolgun (61) son yolculuğuna uğurlandı.Denizolgun için Selimiye Camii'nde ikindi namazı öncesinde cenaze töreni düzenlendi. Denizolgun'un yakınları ve sevenlerinin katıldığı törende, cami avlusu dolunca bazı vatandaşlar cenaze namazını dışarıda kıldı, basın mensupları ise cami avlusuna alınmadı.Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı görülürken, cenaze törenine gelenler tek tek aranarak cami avlusuna alındı.Denizolgun'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacahmet Mezarlığında toprağa verildi.Arif Ahmet Denizolgun, 1998-1999 yıllarında ulaştırma bakanlığı yapmıştı.
İZDİHAM YAŞANDI
Cenaze aracının mezarlığa girişi sırasında izdiham yaşandı. Mezarlığa gelenler Denizolgun'un tabutuna dokunabilmek için adeta birbirlerini ezdi. Bazı kişiler bu sırada mezarlığa duvarlardan atlayarak girdi. Arif Ahmet Denizolgun'un cenazesi edilen duaların ardından da toprağa verildi.