Müge Anlı'da şoke eden sözler: Mahir Ünlütaşkıran'ın annesi konuştu: "Gelinimi istismar etti"
Mahir Ünlütaşkıran'ın şüpheli kaybı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ediyor. 2008 yılında sırra kadem basan Mahir'in erkek kardeşi ve eşinin yasak ilişkisine şahit olduktan sonra ortadan kaldırıldığı düşünülürken, babasının da hayatını kaybettiği öğrenildi. Bugün ise olaya ilişkin sıcak gelişmeler yaşandı. Mahir'in annesi Safiye Hanım, "Oğlum gelinimi istismar etti" şeklindeki ifadesiyle herkesi şoke etti.
Adana'nın Seyhan ilçesinden 2008 yılında kaybolan Mahir Ünlütaşkıran'ın şüpheli ölümüne dair yeni gelişmeler yaşanıyor.
Mahir'in erkek kardeşi Umut Ünlütaşkıran ve Mahir'in eşi Çiğdem arasında yasak bir ilişki olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, Mahir kaybolduktan sonra Çiğdem, Umut'la ilişkisini sürdürdü ve bu ilişki sonrasında bir çocuk sahibi oldular. Ancak Çiğdem, Mahir'le hâlâ resmi olarak evli olduğu için doğan çocuğu Mahir'in üzerine kaydettirdi.
İkilinin yasak aşkı yüzüden Mahir'in ihanet cinayetine kurban gittiği iddiaları arttı. Tüm bunların ardından Mahir'in kaybolmasından birkaç yıl sonra hayatını kaybeden babası Mesut'un da olayı işlenmeye başladı.