Ekranların vazgeçilmez ismi Müge Anlı, bu kez bambaşka bir formatla izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni yarışma programında, ilk kez tanışan iki kişi 15 soruda büyük ödül olan 6 milyon TL'ye ulaşmak için birlikte mücadele ediyor. Ancak yarışmanın kilit sorusu şu: "Güvenerek kazanabilir misin, yoksa güvendiğin için kaybetmeye hazır mısın?" Yarışmada bilgi kadar strateji ve içgüdüler de ön planda. Her soruda kasa büyürken, yarışmacılar sürpriz bir anda ayrılıp ailelerinin yanına giderek birbirleri hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor.
Gaziosmanpaşa Ortaokulunun Bilişim ve Teknoloji Sınıfı için yarışan Sözen ve Özkan, yarışma süresince 10. soruya kadar tüm soruları doğru cevaplayarak kasalarında 1 milyon lira topladı. Ancak 11. soruda ise 3 seçenek sunulan yarışmacılara 450 bin liralık zor soru, 200 bin TL'lik orta derece zor soru ile 50 bin TL'lik kolay soru arasında tercih yapmaları istendi. Yarışmacılar risk almayarak 50 bin TL'lik kolay soruyu görmek istedi.
İŞTE 50 BİN TL'LİK 11. SORU
"Fransızca aslından çeviren" şeklinde bir ifade yer alıyorsa incelediğiniz hangi klasik romanın Türkçe çevirisinin kapağı olabilir?
ŞIKLAR:
Suç ve Ceza
Madame Bovary
Karamazov Kardeşler
İki Şehrin Hikayesi
İŞRE YARIŞMACILARIN YANITI…
İki yarışmacı da birbiriyle istişare ederek ortak yanıt verdi. Cevapları ise Madame Bovery oldu. Sunucu Müge Anlı ise cevaplarının doğru olduğunu belirterek kasalarında biriken paranın 1.100.000 TL olduğunu söyledi.
KASALARINDA 1.100.000 BİN TL TOPLADILAR
12. soruyu da açmayı başaran yarışmacılar yeni soruyu görmek için önümüzdeki haftayı beklemek zorunda. Müge Anlı, Gaziosmanpaşa Ortaokulunun Bilişim ve Teknoloji Sınıfı için kazabilecekleri daha 3 milyon 100 bin TL olduğunu belirterek, iki yarışmacının da önümüzdeki hafta yeniden yarışacaklarını söyledi.