Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu!

Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr Haber Merkezi

Çok Güzel Hareketler programıyla ünlenen oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz aylarda Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Bahar dizisinin kadrosuna katılmıştı. Hikayenin gidişatı nedeniyle diziye kısa sürede veda eden Pekin, geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Güzel oyuncu aşk sorularına bakın ne yanıt verdi.

Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu! 1

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin başrolünde olduğu Bahar dizisinde kısa süre de olsa rol alan, Büşra Pekin, yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu! 2

Asıl çıkışını "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile yakalayan Pekin, geçtiğimiz gün Etiler'de bir restoran çıkışı görüntülendi.

Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu! 3

Milliyet'in haberine göre; Büşra Pekin, "Sizleri gecelerde göremiyoruz artık?" sorusuna esprili bir dille yanıt verip "Evet, denk düşemiyoruz bu aralar ama yaşıyorum, hayattayım." dedi.

Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu! 4

Acelesi olduğunu belirten Pekin'e, "2025 yılı aşk yılı olacakmış, siz neler söyleyeceksiniz?" sorusu yöneltildi.

Bahar'dan ayrılan Büşra Pekin'i kızdıran aşk sorusu! 5

"NEDEN HATIRLATIYORSUNUZ"

Güzel oyuncu bu soruya, "Evet, inşallah aşk olsun." şeklinde yanıt verdi. Ancak uzun süredir yalnız olduğu hatırlatılınca, "Yalnız olduğumu neden hatırlatıyorsunuz ki?" diyerek hem güldürdü hem de tepki gösterdi.