Emrah Elveren'i kim öldürdü? Müge Anlı'da cinayet itirafı!
4 yıldır kendisinden haber alınamayan ve yaşadığına dair iz bulunamayan Emrah Elveren olayıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Yıllar önce savcılığa giderek ifade veren daha sonra ise şikayetini geri çeken Özge'den cinayet itirafı geldi. İşte Müge Anlı'nın 28 Mayıs tarihli bölümünde yaşanan olaylar...
Ordu'da kaybolan 32 yaşındaki Emrah Elveren'in akıbeti, günlerdir merak konusu olurken, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşanan gelişmeler adeta kan dondurdu.
Kaynak: ATV
Programda konuşan Emrah Elveren'in kız kardeşi Esra, ağabeyinin zaman zaman Ordu'da yaşayan halası Havva'nın yanına gittiğini söyledi.
Kardeşlerinden uzun süre haber alamayınca babasının, başka bir kuzeninden Havva halayı aramasını istediğini belirten Esra, kuzenin telefonda duyduklarını şöyle aktardı:
"Halam kuzenime 'Emrah'ı aramayın, öldürdüler' demiş. Öldüren kişi olarak da benim eski eşimi işaret etmiş."
Kaynak: ATV
Emrah'ın kaybolmadan önce Havva halanın oğulları Adem ve Ayhan ile kavga ettiği de ortaya çıktı. Adem'in aileye, "Emrah'ı aramayın Bursa'da gördük" demesi de olayın bir cinayet olabileceğine dair şüpheleri artırdı.
Emrah'ın akıbetiyle ilgili en çarpıcı iddia ise Havva'nın torunu Özge'den geldi. Özge'nin amcası Erhan'a "Amcalarım İbrahim ve Ayhan ile babaannem Havva, Emrah'ı dövdü, kolunu kırdı. 'İnşaattan düştü' dediler. Sonra Emrah ortadan kayboldu. Babaannem evin arkasındaki bağın dibine kocaman bir çukur kazdı" dediği öğrenildi.
Kaynak: ATV
İFADE VERDİ
Özge'nin yıllar önce savcılığa giderek, bu iddiasını yazıya döktüğü de ileri sürüldü. Bu durumu reddeden Özge, baskı altında ifade verdim dedi. O anlarda stüdyoda olan Havva Hanım'ın tansiyonu düştü.
FAKE HESAP İLE KONUŞTULAR
Havva hala ve Özge'nin sosyal medyada fake bir hesap açarak, Emrah ile konuştuğu da açığa çıktı. İkili bunu Emrah'tan bilgi almak için yaptıklarını söylediler.
Yayına bağlanan Havva Hanım'ın ablası Fikriye Köse'nin ifadeleri de oldukça dikkat çekiciydi. Köse, "Havva ablam Emrah öldü. Aramayın dedi. Havva inşaata yemek götürüyordu." şeklinde konuştu.
Kaynak: ATV
İFADEYE ÇAĞRILDI
Yalova Başsavcılığı, konuyla ilgili JASAT dedektiflerini yetkilendirdi. Savcılık Özge Okul'u ifadeye çağırdı.
"EMRAH'I BABAANNEM ÖLDÜRDÜ"
Özge Okul, 28 Mayıs tarihli yayında itirafta bulundu. Okul, "Babaannem yalan söylüyor. Fikriye Hanım doğru söylüyor. Babaannem aşırı sinirli ve kindar bir insandı. Kızgınlık anında babaannem Emrah'ı öldürdüğünü söyledi. Ama bunu yaptığını düşünmüyorum. " dedi.
Özge Okul'un babası Emin Bey, yayına bağlanarak kızına "Dost musun düşman mısın?" diyerek tepki gösterdi.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN