Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli ve Hünkar’ın mekanıydı! Gözde mekan oldu
Perşembe akşamlarına damga vuran Bir Zamanlar Çukurova, birçok mekanı da gözde haline getirdi. Dizide, Fekeli ve Hünkar’ın büyük aşkının unutulmaz mekanı, eşsiz manzarasıyla büyüleyen Kozan Kalesi halktan ve ziyaretçilerden büyük rağbet görüyor!
Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği, sevilen dizi 'Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli ve Hünkar'ın büyük aşkının unutulmaz mekanı, eşsiz manzarasıyla büyüleyen Kozan Kalesi halktan ve ziyaretçilerden büyük rağbet görüyor!

Dizide uzunca bir zaman Fekeli ve Hünkar'ın buluşma mekanı olan, daha sonra Fekeli ve yeni hanımağa Züleyha'nın Hünkar'ı anmak için de buluşmaya başladıkları köşe, ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Eşsiz manzarası ile dikkat çeken Kozan Kalesi'nin pek de kullanılmayan en üst köşesi, belediyenin kararı ile halkın ve ziyaretçilerin kullanımına açıldı.


