A HABER GALERİ
Kasımpaşa - Trabzonspor mücadelesinde kazanan yok! Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor Maç sonucu
Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti. Bordo-mavili takım, Sparta Prag ile oynadığı son karşılaşmaya göre kadroda 4 değişiklikle sahaya çıktı.
Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor'da 5 futbolcu, ilk kez bir lig karşılaşmasında bordo-mavili formayı giydi.
Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, yeni transferlerden Alexander Sörloth, Obi Mikel, Ivanildo Fernandes, Yusuf Sarı ve Gaston Campi'yi, Kasımpaşa müsabakasında ilk 11'de görevlendirdi.
İLK 11'DE 4 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Çekya'nın Sparta Prag ekibini 2-1 yenerek tur atladığı maçın kadrosuna göre ilk 11'de 4 değişiklikle Kasımpaşa karşısına çıktı.
Teknik direktör Ünal Karaman, Sparta Prag maçında görev alan oyunculardan Hüseyin Türkmen, Majid Hosseini, Abdulkadir Parmak ve Caleb Ekuban'ı yedeğe çekerken, bu futbolcuların yerine Kasımpaşa önünde Ivanildo Fernandes, Campi, Obi Mikel ve Yusuf Sarı'ya forma verdi.
Bordo-mavili takım, maçta Uğurcan Çakır, Pereira, Ivanildo Fernandes, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Yusuf Sarı, Abdulkadir Ömür, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile sahada yer aldı.
Lacivert-beyazlı takımın diğer transferi Mustafa Pektemek ise karşılaşmada yedekler arasında bulundu.
Kasımpaşa, müsabakada Fatih Öztürk, Popov, Ben Youssef, Jorge Fernandes, Karim Hafez, Khalili, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Hajradinovic, Mame Thiam ve Koita 11'i ile sahada yer aldı.
TRABZONSPORLU TARAFTARLAR TRİBÜNLERİNİ DOLDURDU
Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmada kendilerini için ayrılan tribünü doldurdu.