Trabzonspor Everton ile anlaştı
Golcü avındaki Trabzonspor, İngiliz devi Everton'dan olumlu cevap aldı. Niasse için Everton ile görüşmelere başlayan bordo mavili yöneticiler, kiralama konusunda anlaştı.
Trabzonspor yönetimi, bir yıllık sözleşmesi kaldığı için futbolcuyu satmak isteyen Everton'u kiralama konusunda ikna etmeyi başardı. Ancak 29 yaşındaki Oumar Niasse ile yıllık maaşla ilgili pazarlıklar devam ediyor
Golcü atağı sürüyor. Bordo- mavililer, Sörloth'un Prag maçındaki performansından memnun kalırken, yine de üç kulvarda yarış için bitirici bir golcü transferi düşünüyor.
Bu doğrultuda öncelikli hedef Everton'da 5. santrfor konumuna düşen Niasse. Trabzonspor yönetimi, bir yıllık sözleşmesi kaldığı için futbolcuyu satmak isteyen Everton'u kiralama konusunda ikna etmeyi başardı. Ancak 29 yaşındaki Senegalli ile yıllık maaşla ilgili pazarlıklar devam ediyor. İngiliz ekibinden yılda 1.4 milyon euro kazanan 1.82 boyundaki yıldızın Fırtına'dan 2 milyon euro istediği öğrenildi. Ama bordo-mavililerin 750 bin euro önerdiği belirtiliyor.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AHABER veya ahaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER SPOR HABERLERİ
-
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 2. Muriç kapışması
-
Falcao PSG maçında oynayacak mı? Terim açıkladı
-
Ahmet Ağaoğlu: Oyun oynanırken kural değişmez!
-
Yılın bombası patladı! İşte Ibrahimoviç'in yeni takımı
-
Galatasaray stoperini İtalya'da buldu
-
Vedat Muriç bombası! İşte son rakam
-
İngiliz devi Zeki Çelik'in peşinde!
-
Paris'te Galatasaray'ı bekleyen tehlike!
-
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında önemli gelişme!
-
PSG Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? PSG GS maçı hangi kanalda?