Kanarya'da yaprak dökümü başladı
Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan sarı-lacivertliler transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon ki başarısız transferler nedeniyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-lacivertliler aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. Sil baştan bir kadro yapılanmasına giden Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena, Şener Özbayraklı, Neustadter, Soldado gibi isimlerle yollar ayrıldı.
ELJIF ELMAS
Bonservisli oyuncu tranferi yapmak için UEFA'nın kararını bekleyen Fenerbahçeli kurmaylar bir yandan da transferin gözdesi Eljif Elmas'a gelen teklifleri değerlendiriyor. Son olarak İtalyan devi Napoli'nin 10 milyon euroluk teklifini reddeden sarı-lacivertliler, Makedon futbolcu için daha yüksek bir gelir elde etmeyi planlıyor. Fenerbahçe yönetimi, Eljif Elmas'tan gelecek bonservis bedeli ile Ersun Yanal'ın hedefindeki yıldızlara yönelecek.
ZAJC
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Sloven futbolcuya Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in talip olduğu belirtildi. Kiev'in sarı-lacivertlilere 5 milyon euro önerdiği fakat Fenerbahçe'nin bu teklifi şu an için yetersiz bulduğu kaydedildi.Miha Zajc'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.