Ryan Babel Fatih Terim'i çıldırttı
Süper Lig'e yeniden dönen Ryan Babel Galatasaray'ı tercih etti. Babel henüz imzayı bile atmadan Fatih Terim ile sorun yaşamaya başladı. Formayı terletmeden bulunduğu istekler Fatih Terim'i çileden çıkarttı.
Galatasaray'la her konuda anlaşan Ryan Babel imza için gün sayıyor. Daha önce Beşiktaş'ta gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Hollandalı yıldız sarı kırmızılı taraftarları da şimdiden heyecanlandırıyor.
Sarı kırmızılıların hem Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması hem Fatih Terim faktörü hem de Türkiye'yi çok iyi tanımasıyla tecrübeli futbolcuyu şanslı bir dönem bekliyor. Yeni bir heyecana yelken açmak için sabırsızlanan Babel, son günlerde olumsuz gelişmeler yaşıyor.
Hollanda formasıyla EURO 2020 kadrosunda olmayı çok isteyen Babel, ülkesinde oluşan kamuoyu baskısını Galatasaray'da ve Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği başarılı performansla kırmayı hedefliyor. Özellikle büyük umutlarla gittiği İngiltere'de Fulham'la küme düştükten sonra bir boşluk yaşayan Hollandalı oyuncu, tekrar Şampiyonlar Ligi seviyesine dönmenin heyecanını taşıyor.