Fenerbahçe'de 'şarbon' alarmı!
Süper Lig devi Fenerbahçe'de futbolcuların yediği yemekler incelenmeye alındı.
Süper Lig'de yeni bir yapılanmaya giden ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe'de şarbon alarmı verildi. Sarı lacivertli yöneticilerden Sevil Becan, uzmanlar eşliğinde yıldız futbolcular için pişen etlerin kontrolünü yaptı.
Bir süredir İstanbul'da yaşanan ve etlerde bulunan şarbon hastalığı tehlikesi Fenerbahçe yönetimini de harekete geçirdi. Becan'ın uzun süredir gıda sektöründe üst düzey yöneticilik yaptığı biliniyor.
Sevil Becan alınan karar ile birlikte uzmanlar eşliğinde Samandıra'ya çıkarma yaparak mutfağı denetledi. Uzmanlar buradaki etlerden örnekler alarak bir tehlike olup olmadığını kontrol ettiler.
Kontrollerde herhangi bir sıkıntı çıkmadığı, ancak bundan sonra Samandıra'nın mutfağının sık sık kontrolden geçirileceği öğrenildi.