Mustafa Cengiz ve Albayrak'tan flaş açıklamalar
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü'nde açıklamalarda bulundu.
Bu sezon 21. şampiyonluğuna ulaşan sarı kırmızılı ekipte yüzler gülüyor. Tarihi başarının dönemeçleri de bir bir ortaya çıkıyor. Son olarak Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü'nde açıklamalarda bulundu.
MUSTAFA CENGİZ: "ŞARK KURNAZLIĞI YAPMASIN"
"UEFA'ya çok iyi bir sunum yaptık. Kimse demesin, '65 milyon euroyu geçmedik' diye. 72 milyon euroyu geçmişti ücretler. Kimse şark kurnazlığı yapmasın. UEFA, her şeyi inceliyor".
FATİH HOCAYA YETİŞECEK
"Abdurrahim Bey 5. kez geldi, 5 şampiyonluk kazandı. Neredeyse Fatih Hoca'ya yetişecek ama pek mümkün değil yetişmesi. Genelde Abdurrahim Bey olduğunda Fatih Hoca da oluyor.".