"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"

"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"
"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"

MORALLER HALA BOZUK

Fenerbahçeli futbolcular, Beşiktaş karşısında aldıkları 3-1'lik mağlubiyetin şokunu hala üzerlerinden atabilmiş değiller. Aykut Kocaman'ın tüm çabalarına rağmen moraller hala bozuk.

"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"

BEŞİKTAŞ STRESİ!

Beşiktaş'la yine Vodafone Park'ta ve bu kez kupada karşılaşılacak olunması ise takım üzerinde ekstradan stres oluşturuyor. Özellikle bazı oyuncularda bu olumsuz durum daha bariz şekilde kendini gösteriyor.

"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"

ÖNLEMLERİ KONUŞTULAR

Bu stresi fark eden takımın tecrübeli isimleri olaya el koydu. Kaptanlar Volkan Demirel, Mehmet Topal ile İsmail Köybaşı ve Alper Potuk, durum değerlendirmesi yaptı. Takım arkadaşlarının moral motivasyonlarını ve konsantrasyonlarını üst seviyeye çekmek için çaba sarf eden bu isimler, yaptıkları durum değerlendirmesinde, "Direnmeliyiz. Ne yapıp Vodafone Arena'dan bu kez en azından bir beraberlikle dönmeliyiz" dediler.

"Beşiktaş'a yine yenilirsek çökeriz"

KENDİMİZE GELMELİYİZ

Beşiktaş karşısında bu kez kupada da olsa ikinci bir yenilgiye tahammülleri olmadığının altını çizen sarı-lacivertli oyuncular, "Bir derbi yenilgisini daha kaldıramayız. Bunun sonuçları ağır olur, psikolojik olarak da çökeriz. Lig maçında kendimiz gibi oynayamadık. Silkelenip kendimize gelmek zorundayız. Özellikle yabancı futbolculara derbilerin bizim için ne anlama geldiğini iyi anlatmalıyız. Mücadeleci ruhumuzu yeniden ortaya koyarsak bu girdaptan çıkarız" görüşünde birleştiler.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin